Kedves Ltogat!

Az oldal fejleszts alatt! Rendelseivel kapcsolatban rdekldjn telefonon. Kijelentem, hogy elmltam 18. ves!
Igen
Nem

Borszatok

Kovcs Zoltn

Kovcs Zoltn

A biotermesztésnek évtizedes hagyományai vannak, a legnagyobb tapasztalattal rendelkez kertészeti technológia és gyakorlatilag biotermesztés folyt a földön ezt megelzen 70-80 évvel ezeltt, amikor a vegyipar kezdte a termékeit beáramoltatni a mezgazdaságba és kertészetbe. Igaz, hogy megntt a termésátlag, kevesebb termés ment veszendbe, de annál több vegyi anyag került és kerül ma is napjainkban az élelmiszerekbe és a természeti környezetbe. Ma az Unió területén a legjobban szennyezett élelmiszer a szl és a bor. A Szent György-hegyi rizlingborok nevezetesek arról, hogy könnyen tisztulnak, törésre nem hajlamosak és szép tükrösek maradnak. A klimatikus viszonyok miatt különleges a zamatanyaguk. A Szent György-hegyi muskotály Európa egyik legrégebbi szlfajtájából, a Magyarországon szinte teljesen ismeretlen muscat blanc szlbl készül. Ez különleges illatokkal és íz világgal megáldott bor. A bort finom kettsség jellemzi. Egyfell találkozunk a muskotályos édeskés illattal, másrészt pedig a harmonikus savak mentén eljön a Szent-György hegyi vulkanikus termhely gazdag beltartalma, karakteres, tüzes íz világa.